Preskočiť na obsah
KnxSolution.sk - KNX Technológia odolná voči budúcnosti
KnxSolution.sk - KNX Technológia odolná voči budúcnosti
Controlpro KNX

Controlpro KNX

Od klasického domáceho ovládania až po veľké automatizačné projekty so sofistikovanými systémami SCADA – Controlpro pokrýva široké spektrum aplikácií. S tromi variantmi, ktoré sa líšia svojou výbavou v závislosti od požadovaného výkonu, spĺňa Controlpro najrozmanitejšie požiadavky automatizácie budov. Základom operačného panela je výkonná 18,5-palcová monitorovacia a riadiaca jednotka založená na plnohodnotnom počítači so systémom Windows 10. To znamená, že vám môže nielen prehľadne zobraziť všetky funkcie riadiaceho systému budovy na centrálnom mieste, ale môže tak urobiť aj vo vami požadovanej vizualizácii. Dotykový panel ponúka bezproblémovú prevádzku v súkromnom aj komerčnom sektore – či už v kombinácii s externým serverom alebo samostatne. Rozhranie KNX a YOUVI to umožňujú a premieňajú Controlpro na oveľa viac než len na jednoduché ovládacie zariadenie. Okrem základných funkcií ovládania budovy Controlpro podporuje aj funkcie IP, interkomové systémy SIP s prenosom videa a ďalšie funkcie Windows, ako je nočné osvetlenie a ovládanie gestami stierania. Vďaka chladeniu bez ventilátora pracuje zariadenie úplne ticho. Controlpro je vyrobený z vysoko kvalitných materiálov a obsahuje najnovšie priemyselné komponenty, vrátane Full-HD displeja s kapacitnou dotykovou obrazovkou, 5 megapixelového fotoaparátu a širokopásmových reproduktorov. V systéme Windows 10 IoT Enterprise LTSC je už predinštalovaný najnovší operačný systém.

Vizualizácia YOUVI Basic je už súčasťou dodávky Controlpro. Softvér vám umožňuje pohodlne a centrálne ovládať (RGBW) svetlá, žalúzie, teplotu alebo spínače – jednoducho pomocou prispôsobiteľnej palubnej dosky na dotykovom paneli. Vďaka intuitívnemu rozhraniu sú všetky funkcie ľahko dostupné a nemusíte sa v nich orientovať. Okrem toho vám YOUVI umožňuje prístup na akúkoľvek webovú stránku a integrovať ju do používateľského rozhrania. Tam si môžete usporiadať správy alebo zábavné aplikácie, ako chcete. YOUVI Basic je možné podľa potreby rozširovať o rôzne doplnky. Logický modul eliminuje potrebu mnohých manuálnych operácií. Uložte si ranné a večerné rutiny a automaticky ich prehrajte. Alebo vytvorte funkcie správ, simulácie prítomnosti a jednotlivé scény. Ďalšie doplnky vám umožňujú využívať ďalšie funkcie: Od video sledovania s IP kamerami až po ovládanie vašej inteligentnej domácnosti pomocou aplikácie alebo hlasového príkazu. V kombinácii so sieťovým TV tunerom, ako je Octopus NET, a vhodným programom môžete dokonca streamovať televízne kanály na dotyk
panel. S hudobným prehrávačom pre Sonos alebo trivum je realizované ovládanie viacerých miestností, ktoré posúva Controlpro ku komplexnému multimediálnemu zariadeniu.

Okrem toho je možné použiť aj iné vizualizačné riešenia, ktoré bežia ako webová aplikácia alebo Windows klient na Controlpro. Je tu veľký výber ako EisBär, CubeVision, Edomi alebo aj vizualizácie Gira HomeServer či X1. Takto môžete rozširovať funkcie panelu podľa vašich individuálnych požiadaviek.

Produktová brožúra

Nasledujúci článok Turn 2 - Tyba

Zanechať komentár

* Povinné políčka