Preskočiť na obsah
KnxSolution.sk - KNX Technológia odolná voči budúcnosti
KnxSolution.sk - KNX Technológia odolná voči budúcnosti

Kombinácia viacerých výrobcov KNX?

Inteligentné technológie dnes dominujú našim životom. Pokiaľ ide o náš vlastný domov, vždy sa snažíme o to najlepšie. Ale kde začať? Čo si vybrať?

Na trhu je veľa značiek a výrobcov. Naozaj sa musíte obmedziť len na jedno riešenie? Čo ak si chcete užiť všetky nové technologické novinky? A kto vás môže uistiť, že technológia vám skutočne uľahčí život?

Keď sú pohodlie, bezpečnosť a jednoduchosť jadrom vášho sna o inteligentnom dome – požiadajte o KNX.

Neobmedzené možnosti dizajnu s jedinečným výberom produktov.

Môžete si vybrať z viac ako 8 000 dostupných zariadení rôznych výrobcov. A najlepšie zo všetkých? KNX zaručuje 100% kompatibilitu medzi všetkými zariadeniami. To znamená, že môžete kombinovať rôzne značky a postaviť si svoj vlastný jedinečný inteligentný dom, ktorý bude vyhovovať vašim potrebám.

Bezpečná a spoľahlivá technológia

Bezpečný inteligentný dom je nevyhnutnosťou, nechceme dať hackerom šancu. To je dôvod, prečo sa KNX neustále snaží byť vedúcou technológiou, ktorá spĺňa najvyššie bezpečnostné požiadavky. Aby ste sa už nemuseli báť o bezpečnosť.

Najvyšší komfort a flexibilita

Ďalším zameraním KNX technológie je vaše pohodlie. Vďaka veľkému výberu zariadení a výrobcov, ktorý je u iných na trhu nevídaný, KNX zaručuje najvyššiu úroveň flexibility a jednoduchosti. Nie ste uviaznutí v uzavretom ekosystéme, s KNX sa môžete kedykoľvek rozhodnúť pridať ďalšie zariadenia a rutiny.

Všetko máte pod kontrolou! Jednoducho spravujte svoje nastavenia na svojom smartfóne alebo tablete. Vytvorte si rutiny, vďaka ktorým bude váš život každý deň pohodlnejší. Navrhnite si inteligentný dom, ktorý sa prispôsobí každodennému životu vašej rodiny.

Pokiaľ ide o váš vlastný domov - chcete to najlepšie. KNX zaručuje najvyššiu kvalitu, výkon, komfort, flexibilitu a bezpečnosť.

Predchádzajúci článok Gira G1 Smart Home
Nasledujúci článok KNX pre moderné budovy

Zanechať komentár

* Povinné políčka